20 هزار تن شکر کارخانه سیرجان کمبود شکر را جبران می کند / شکر کارخانه سیرجان منقضی شده و باید تصفیه شود
چند ماه است که موضوع شکر در جلسات تنطیم بازار مطرح می شود و در هر جلسه مصوبات و دستورالعمل هایی برای آن مطرح می شود، اما نتیجه اجرایی آن ها به وضوح این دستورالعمل ها نیست. در این جلسه از کارگروه تنطیم بازار نیز از یک سهمیه هزار و 700 تنی تحت عنوان طرح
چند ماه است که موضوع شکر در جلسات تنطیم بازار مطرح می شود و در هر جلسه مصوبات و دستورالعمل هایی برای آن مطرح می شود، اما نتیجه اجرایی آن ها به وضوح این دستورالعمل ها نیست. در این جلسه از کارگروه تنطیم بازار نیز از یک سهمیه هزار و 700 تنی تحت عنوان طرح ضیافت و یک سهمیه 2 هزار 300 تنی از سمت شرکت بازرگانی دولتی ایران سخن به میان آمد که با احتساب سهمیه 3هزار و 800 تنی شکر میزان شکر سهمیه بندی استان را به بیش از 7 هزار تن می رساند.
اما انگار این آمار و ارقام تنها بر روی کاغذ مانده و در واقعیت چندان نمود عینی ندارد چنان چه بنا بر گزارش نماینده تعاونی روستایی در ششمین کارگروه تنطیم بازار، از سهمیه 3هزار و 822 تنی شکر ماه مبارک رمضان که قرار بود قبل از این ایام تأمین و به کرمان بیاید تنها 300تن آن به انبارهای استان رسیده است .
گزارشات میدانی نیز حاکی از کمبود شکر در سطح شهر و فروش آن با قیمت هایی بیشتر از قیمت های مصوب شده در جلسات تنطیم بازار است، با تمام این اوصاف در این کارگروه صحبت از اختصاص شکر خانوارها به صنایع بسته بندی شکر به میان آمد.
پیشنهاد اختصاص شکر فله به صنایع بسته بندی که توسط سرپرست معاونت امور بازرگانی و توسعه تجارت مطرح شد با انتقاد شدید مدیر کل تعزیرات جکومتی استان کرمان مواجه شد.
ارسلان میری در خطاب به سازمان صمت گفت: ما اصلاً شکری نداریم و حالا می خواهیم تا همین شکر موجود را بسته بندی کرده و در یک پروسه زمانی طولانی تر و با قیمت بیشتر به دست مردم برسانیم.
سرپرست معاونت امور بازرگانی در پاسخ به میری اشاره ای به شعار سال کرد و گفت: امسال سال رونق تولید است و ما نمی خواهیم تا واحدهای صنفی که خود مجوز داده ایم را تعطیل کنیم.
محمدرضا خواجویی در ادامه افزود: 20هزار تن شکر برای تصفیه شکر در سیرجان وجود دارد که می تواند این کمبود را جبران کند.
« حدود یک ماه است که بحث کارخانه سیرجان مطرح می شود» این اولین پاسخی بود که مدیر کل تعزیرا استان به خواجویی داد. ارسلان میری در ادامه افزود: کارخانه سیرجان شکرش را با ارز آزاد وارد کرده و تا شکری دریافت نکند و یا مسئله ارز آن حل نشود شکری را تحویل نمی دهد اما متاسفانه این بحث چندین بار در کارگره های تنطیم بازار مطرح می شود.
میری در ادامه افزود: شکر این کارخانه منقضی شده است و می بایست مجدداً تصفیه شود لذا این شکر فعلا قابل استفاده نیست.
او با گفتن این جمله که« اگر شکری دارید چرا به کارخانه سیرجان نمی دهید تا صنایع بسته بندی شکر هم فعال شوند» بر اولویت خانوار برای دریافت شکر تاکید کرد و گفت: در حالت عادی می توان از صنایع بسته بندی صحبت کرد اما در شرایط فعلی اولویت با مردم است و مردم نبایند در ایام ماه مبارک رمضان دچار چالش شوند.
در انتهای این جلسه بنا به دستور سرپرست معاونت اقتصادی استانداری مقرر شد تا با توجه به لزوم ضرورت حمایت از صنایع بسته بندی در کرمان، سهمیه و میزان شکر مورد نیاز این صنایع مطالعه و پس از انجام بررسی های بیشتر تصمیم گیری شود.
گفتارنو
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0