کد خبر : 6563
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1402 - 6:56
-

همایش بزرگ پیاده‌روی به مناسبت یازدهیمن سالروز تاسیس شرکت پاریز پیشرو برگزار شد.

در این همایش که با حضور جمعی از مسئولین، مدیران، کارکنان و خانواده‌های شرکت پاریز پیشرو برگزار شد؛ بیش از ۱۵۰۰ نفر حضور داشتند و مسیری در حدود ۳/۵ کیلومتر را پیاده‌روی کرده و همراه آن ورزش صبحگاهی گروهی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پاریزپیشرو : مسعود مداح‌الحسینی؛ رئیس هیأت مدیره شرکت پاریز پیشرو گفت: امروز خدا را شاکریم که شرکت پاریز پیشرو طی رسالتی که دارد و طبق دستور مدیر عامل شرکت، دید ویژه‌ای نسبت به ورزش کارکنان دارد، بطوریکه توانستیم با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط و همکاری مدیران ارشد شرکت بیش از ۱۵۰۰ نفر را دراین همایش بزرگ گردهم آوریم.

او در ادامه افزود: ما سیرجانی‌ها به واسطه نزدیکی معادن مختلف به شهرمان به نوعی عزیز دردانه‌های خداوند متعال هستیم و خداوند از آنجایی نعمت‌هایش را به مردم سیرجان تکمیل کرد که، ایمان عتیقی مدیرعامل گل گهر شدند، ایشان مدیری بومی، خلاق، توانمند، باهوش و خالق گهر پارک بزرگترین مجموعه تفریحی جنوب شرق ایران هستند و همواره یار و یاور مردم سیرجان نیز در مسائل فرهنگی، ورزشی و اجتماعی می‌باشند.

این همایش در روز جمعه ۱۲ آبان ماه با غبار روبی و گل‌افشانی گلزار شهدا آغاز و تا محل گذر گلیم ادامه داشت و در پایان نیز با انجام قرعه‌کشی به 100 نفر از شرکت‌کنندگان جوایز نفیس و ارزنده‌ای اهدا گردید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.