افزایش سطح زیر کشت مزارع زعفران سیرجان
به گزارش سیرجان رویداد؛ محمودآبادی؛ مدیر جهاد کشاورزیشهرستان سیرجان گفت: سطح زیر کشت زعفرانشهرستان در حال حاضر به (یکصد ودوازده وسه دهم) هکتار شامل (سی ودو وهشت دهم) هکتار بارور و (هفتاد ونه ونیم) هکتار غیر بارور رسیده است که ۳۸ هکتار آن مربوط به توسعه در سال جاری است. وی تصریح کرد: تهیه پیاز زعفران از مزارع زعفران
به گزارش سیرجان رویداد؛ محمودآبادی؛ مدیر جهاد کشاورزیشهرستان سیرجان گفت: سطح زیر کشت زعفرانشهرستان در حال حاضر به (یکصد ودوازده وسه دهم) هکتار شامل (سی ودو وهشت دهم) هکتار بارور و (هفتاد ونه ونیم) هکتار غیر بارور رسیده است که ۳۸ هکتار آن مربوط به توسعه در سال جاری است.
وی تصریح کرد: تهیه پیاز زعفران از مزارع زعفران خود شهرستان و یا استانهای همجوار صورت میگیرد و بازار هدف شامل سطح شهرستان و استانهای همجوار است.
محمودآبادی با بیان اینکه میزان تولید محصول زعفران در این شهرستان حدود ۱۸۰ کیلوگرم بوده، افزود: عملکرد زعفران با توجه به وضعیت خاک و اقلیم منطقه بین ۵-۳ کیلوگرم متغیر و متوسط عملکرد محصول حدود ۳ و ۲ دهم کیلو گرم در هکتار است که بالاترین عملکرد در شهرستان ۵ کیلو گرم محصول خشک در هکتار بوده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0