کد خبر : 2366
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 تیر 1398 - 11:11

افزایش سطح زیر کشت مزارع زعفران سیرجان

افزایش سطح زیر کشت مزارع زعفران سیرجان

به گزارش سیرجان رویداد؛ محمودآبادی؛ مدیر جهاد کشاورزیشهرستان سیرجان گفت: سطح زیر کشت زعفرانشهرستان در حال حاضر به  (یکصد ودوازده وسه دهم) هکتار شامل  (سی ودو وهشت دهم) هکتار بارور و  (هفتاد ونه ونیم) هکتار غیر بارور رسیده است که ۳۸ هکتار آن مربوط به توسعه در سال جاری است. وی تصریح کرد: تهیه پیاز زعفران از مزارع زعفران

به گزارش سیرجان رویداد؛ محمودآبادی؛ مدیر جهاد کشاورزیشهرستان سیرجان گفت: سطح زیر کشت زعفرانشهرستان در حال حاضر به  (یکصد ودوازده وسه دهم) هکتار شامل  (سی ودو وهشت دهم) هکتار بارور و  (هفتاد ونه ونیم) هکتار غیر بارور رسیده است که ۳۸ هکتار آن مربوط به توسعه در سال جاری است.

وی تصریح کرد: تهیه پیاز زعفران از مزارع زعفران خود شهرستان و یا استان‌های همجوار صورت می‌گیرد و بازار هدف شامل سطح شهرستان و استان‌های همجوار است.

محمودآبادی با بیان اینکه میزان تولید محصول زعفران در این شهرستان حدود ۱۸۰ کیلوگرم بوده، افزود: عملکرد زعفران با توجه به وضعیت خاک و اقلیم منطقه بین ۵-۳ کیلوگرم متغیر و متوسط عملکرد محصول حدود ۳ و ۲ دهم کیلو گرم در هکتار است که بالاترین عملکرد در شهرستان ۵ کیلو گرم محصول خشک در هکتار بوده است. 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.