مسمومیت ۶ نفر در پی مصرف کنسرو ماهی در سیرجان
مدیر روابطعمومی دانشکده علومپزشکی سیرجان گفت: شب گذشته ۶ نفر از اعضای یک خانواده اتباع در سیرجان در پی مصرف کنسرو ماهی و لوبیا و مسمومیت احتمالی با سم بوتولیسم با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان ثامن الحجج (ع) مراجعه کردند و پس از انجام اقدامات درمانی اولیه جهت آزمایشات سم شناسی به بیمارستان افضلیپور کرمان اعزام شدند.
مهدی باسفهرجانی در ادامه افزود: به همشهریان توصیه میشود، جهت پیشگیری از بروز این نوع مسمومیتها مواد غذایی را از فروشگاههای معتبر خریداری کرده و به تاریخ تولید و انقضا آن توجه داشته باشند. همچنین اگر بستهبندی کنسرو دچار نقص و اشکال ظاهری است، مانند نشتی، فرورفتگی و برآمدگی غیرعادی، ترجیحاً از مصرف آن اجتناب کنند.
او بیانکرد: با جوشاندن قوطی کنسرو به مدت ۲۰ دقیقه، میتوان از خطر مسمومیت کشنده بوتولیسم پیشگیری کرد و هرگز غذاهای کنسروی بازشده را بیش از دو ساعت (اگر هوای اتاق گرم باشد، بیش از یک ساعت) در دمای محیط رها نکنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0