کد خبر : 8085
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 دی 1403 - 7:47

مسمومیت ۶ نفر در پی مصرف کنسرو ماهی در سیرجان

مسمومیت ۶ نفر در پی مصرف کنسرو ماهی در سیرجان
دیر روابط‌عمومی دانشکده علوم‌پزشکی سیرجان گفت: شب گذشته ۶ نفر از اعضای یک خانواده اتباع در سیرجان در پی مصرف کنسرو ماهی و لوبیا و مسمومیت احتمالی با سم بوتولیسم مواجه شدند

مدیر روابط‌عمومی دانشکده علوم‌پزشکی سیرجان گفت: شب گذشته ۶ نفر از اعضای یک خانواده اتباع در سیرجان در پی مصرف کنسرو ماهی و لوبیا و مسمومیت احتمالی با سم بوتولیسم با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان ثامن الحجج (ع) مراجعه کردند و پس از انجام اقدامات درمانی اولیه جهت آزمایشات سم شناسی به بیمارستان افضلی‌پور کرمان اعزام شدند. 

مهدی باسفهرجانی در ادامه افزود: به همشهریان توصیه می‌شود، جهت پیشگیری از بروز این نوع مسمومیت‌ها مواد غذایی را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کرده و به تاریخ تولید و انقضا آن توجه داشته باشند. همچنین اگر بسته‌بندی کنسرو دچار نقص و اشکال ظاهری است، مانند نشتی، فرورفتگی و برآمدگی غیرعادی، ترجیحاً از مصرف آن اجتناب کنند.

او بیان‌کرد: با جوشاندن قوطی کنسرو به مدت ۲۰ دقیقه، می‌توان از خطر مسمومیت کشنده بوتولیسم پیشگیری کرد و هرگز غذاهای کنسروی بازشده را بیش از دو ساعت (اگر هوای اتاق گرم باشد، بیش از یک ساعت) در دمای محیط رها نکنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.