کد خبر : 6263
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 اسفند 1401 - 5:31

تعطیلی دو کارگاه شیرینی پزی و دو تولیدی آش و حلیم متخلف در سیرجان

تعطیلی دو کارگاه شیرینی پزی و دو تولیدی آش و حلیم متخلف در سیرجان
روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی سیرجان از تعطیلی دو واحد کارگاه شیرینی پزی و دو واحد تولیدی آش و حلیم خبر داد.

به گزارش سیرجان رویداد: موقری پور، معاون بهداشتی دانشکده گفت: در بازرسی‌های انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط حوزه‌ی معاونت بهداشتی، دو کارگاه شیرینی‌پزی و دو واحد صنفی آش و حلیم به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی طبق آیین‌نامه اجرایی قانون ماده 13 مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تعطیل شدند.

مریدی، مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی نیز تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی، نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید می گردد، لذا از همشهریان محترم تقاضا می گردد در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با ستاد فوریت‌های سلامت محیط و کار (سامانه 190) تماس حاصل نمایند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.