در هفتمین دورۀ جایزه ملی تعالی نگهداشت و مدیریت داراییهای فیزیکی ایران؛
شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین تندیس بلورین درجه ۱ را کسب کرد
سیرجان رویداد- مدیر مجتمع و معاون بهرهبرداری گهرزمین با اعلام این خبر گفت: «کسب این جایزه نشانگر عزم بسیار بالای مجموعۀ گهرزمین به توسعه و رشد و تعالی همهجانبه در تمامی زمینهها است».
محمدامین فتحی افزود: «کسب تندیس بلورین درجه ۱ در دومین سال حضور، اتفاقی شگرف و بسیار ارزشمند است و با توجه به حضور تعداد زیادی از سازمانها و شرکتهای صاحبنام صنعتی، نفتی، پتروشمی و … در مراتب پایینتر رتبهبندی سیستم تعالی نت، اهمیت این مهم را دو چندان میکند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابطعمومی و امور بینالملل شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین، مدیر گندلهسازی شرکت گهرزمین که در این همایش حضور داشت نیز در این زمینه اظهار کرد: «شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین بهعنوان اولین شرکت در استان کرمان است که توانسته به همت پرسنل پرتلاش و حمایت مدیران دلسوز خود به جایزۀ تندیس بلورین دست یابد».
حسین کامجو افزود: «این جایزه در کنار رکوردهای بیسابقۀ کشوری که یکی از آنها ثبت رکورد تولید روزانه کشور در تولید گندلهسازی بهمیزان ۲۴ هزار و ۴۰۰ تن میباشد، نشان داد حفظ و صیانت از دارایی و سرمایۀ کشور اصل اول است و افزایش کیفیت در کنار کمیت محصول و تکامل زنجیرۀ تولید، جزء استراتژیهای شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین محسوب میشود و در راستای رسیدن به اهداف کلان سازمان حرکت میکنیم».
وی با بیان اینکه این دستاورد ارزشمند، حاصل تلاشهای بیوقفه و همت تمامی کارکنان شرکت است، اظهار امیدواری کرد با تداوم برنامهریزیها و بهبودهای مداوم، در ارزیابیهای آتی به سطوح تعالی بالاتر دست یافته و افتخارات و جوایز ارزشمندتری در کارنامه شرکت ثبت شود.
هفتمین دورۀ جایزه ملی تعالی نگهداشت و مدیریت داراییهای فیزیکی ایران در مرکز همایشهای بینالمللی پژوهشگاه صنعت نفت با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، مدیران ارشد صنایع، کارشناسان و اساتید برجستۀ دانشگاهی برگزار شد.
در این همایش که شرکتهای بزرگ و مطرح صنعتی، پتروشیمی، نفت و گاز و … حضور داشتند، شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین در دومین حضور خود در جایزۀ نگهداشت داراییهای فیزیکی، موفق شد تندیس بلورین درجه ۱ در سطح کشوری را از آن خود کند.
گفتنی است جایزه نگهداشت و مدیریت داراییها جزء ۶ جایزهای است که از سوی سازمان ملی بهرهوری ایران با هدف کمک به ارتقاء بهرهوری اعطا میشود و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0